Vezetőség

Gyurcsik Attila

CFA, az Accorde Alapkezelő Zrt. (Concorde Csoport) Befektetési Igazgatója. Attila korábban a szintén csoporttag Concorde Értékpapír Zrt. elemzési üzletágát vezette. Ezt megelőzően pedig a bank és a telekommunikációs szektor elemzéséért felelt. Utóbbi minőségében a londoni AQ Research független, elemzőket minősítő cég 2007-ben és 2009-ben is a legjobb hazai részvényelemzőnek választotta. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen valamint az angliai Nottingham Trent University-n végezte. 2010-ben CFA oklevelet szerzett és 2012-től elnökségi tagja a Befektetési Szakértők Magyarországi Egyesületének, amely a CFA Institute magyarországi társszervezete.

Mezei Magdolna

az Accorde Alapkezelő Zrt. (Concorde Csoport) adminisztrációs területért felelős igazgatója, igazgatósági tag. Emellett 1999 óta a Concorde Értékpapír Zrt. back office vezetője, majd 2003-tól operatív igazgatója. Ezt megelőzően a Credit Lyonnais Bank és a Budapest Bank letétkezelési részlegén, illetve a Danubius Hotels befektetői kapcsolatok osztályán dolgozott. Jogi szakokleveles közgazda, tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen illetve az Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Továbbképző Intézetében végezte. 2007 óta a Budapesti Értéktőzsde Elszámolási Bizottságának tagja.

Régely Károly

az Accorde Alapkezelő Zrt. (Concorde Csoport) Igazgatósági tagja. 2012 júliusa óta a Concorde Értékpapír Zrt., a Concorde Csoport anyavállalatának vezérigazgatója, az operatív vezetés feladatait látja el. A Befektetési Szolgáltatók Szövetségének Igazgatósági tagja, valamint a Budapesti Értéktőzsde Felügyelőbizottságának tagja. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után csatlakozott a Concorde-hoz, így immáron 1996 óta erősíti a cég csapatát különböző pozíciókban. Vezérigazgatói kinevezése előtt a vezérigazgató-helyettesi tisztséget töltötte be. Korábban az intézményi üzletág felépítésében vett részt.

  • A Concorde Csoport további tagjai: